Halva veckan avklarad

I måndags kom Rs kompis hit på dagen och vi spelade basket, lekde nån variant på kurragömma och hoppade studsmatta. Jag var helt slut, haha.. Som ett helt träningspass att underhålla dom där pojkarna! Tillslut övertalade jag dom att hoppa i poolen så jag fick sitta ute i solen och kolla på, hehe. Igår blev raka motsatsen då jag inte gjorde någonting på hela dagen istället. Efter att jag hade hämtat barnen på skolan skjutsade jag R till hans baseballmatch direkt och då G snart har alla sina slutprov (bara två veckor kvar innan sommarlov) satt hon och pluggade ända fram till middagen. Skönt på ett sätt men rätt långtråkigt också att bara behöva sitta nere i köket och läsa i flera timmar. Men jag ska inte klaga, bättre det än att behöva stressa ihjäl sig antar jag!
 
Det känns jättekonstigt att det redan är onsdag, veckorna går så himla fort verkligen! Om två veckor kommer min mamma och låtasaspappa hit och då ska jag bara jobba några dagar till innan jag får semester i nästan tre veckor. Jag har dessutom snart (den 2:a Juni) varit här i tre månader vilket är en fjärdeldel av mitt år här. Det är helt galet!!
 
Nu har jag precis kommit hem från gymmet så jag sitter och äter lite yoghurt och laddar upp inför att åka till Safeway för att göra bort dagens handling. Träningen är typ höjdpunkten på mina dagar, älskar det!!
 
Den här bilden tog jag när jag var i Porland (och hade köpt massa nya träningskläder, hehe) vilket var i April. Nu jobbar jag för en "efterbild". Alltid kul att kunna jämföra och se att det faktiskt händer grejjer när man väl bestämmer sig för att satsa på det.